Na naših spletnih straneh uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo
in zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Preberite več o piškotih.

Vila Piranesi

Vila Piranesi

Vzemite si čas zase in za lepa doživetja v življenju. Preživite dragocene trenutke in se razvajajte v mestnem jedru majhnega ribiškega mesteca Piran, v Vili Piranesi. Zgodbe zgodovine, očarljiva sredozemska narava, toplina sonca in srčnost ljudi kličejo po doživetjih. Sprehod po starih mestnih ulicah, vam bo počasi razkrival utrip mesta.

Pokličite nas za rezervacijo

Down

Apartmaji

V Vili Piranesi se nahaja 17 novih, sodobno opremljenih in klimatiziranih apartmajev, v velikosti od 25 do 42m2 za 2 osebi in z raztegljivim kavčem v dnevni sobi za do dva otroka.

Vsak apartma vsebuje:

  • prostorno dnevno sobo z raztegljivim kavčem, televizijskim sprejemnikom in telefonom, jedilno mizo, kuhinjo s hladilnikom, pomivalnim strojem in pripadajočo opremo
  • spalnico s francosko posteljo
  • kopalnico s prho, sušilcem za lase. ter toaletnim priborom

Pokličite nas za rezervacijo

Down

Kontaktni podatki

Apartmaji Vila Piranesi
Kidričevo nabrežje 4,
6330 Piran

Down

Piran

V samem biseru slovenske Istre – v starem pristaniškem mestu Piran, je med morsko obalo in strnjeno mestno jedro vpeta Vila Piranesi.

Promet v Piranu je omejen. Avto lahko parkirate v parkirni garaži Fornače Piran pred vhodom v mesto. S parkirišča vozi brezplačen avtobus vsakih 15 min do središča Pirana, kjer stoji nastanitev Vila Piranesi. Garažo plačate na recepciji Vile, kjer prejmete 50% popust.

Z avtom se lahko v mesto brezplačno zapeljete za 15 min, da pri vaši nastanitvi odložite/poberete sopotnike in prtljago.

Pokličite nas za rezervacijo